teidän instagram tunnuksia?

Huomenta ja ihanaa lauantaiaamua kaikille! Syön tässä parhaillaan aamupuuroa ja lähden aivan pian lenkille! Oon niin lomalla kyllä ensi viikolla ;) Tässä olisi pieni vilkaisu taas pitkästä aikaa instagram kuvieni pariin! 1. Kun Alkion valmennuskurssi loppui olen sen jälkeen ollut perheeni luona.. Terassilla on tullut vietettyä yksi jos toinenkin päivä ja kahvia on myös tullut juotua enemmän kuin ehkä koskaan aiemmin :D Oon ollut sen verran laiska kahvinkeittäjä, että olen tehnyt monena päivänä pikakahvit tolla Pauligin kahvimukilla! Vettä ja kahvinpuruja, odotellaan hetki ja valmista :) 2. No se kansis... Ei millään vahvalla pohjalla vieläkään. Pelkään pahoin, että jos mun yliopistoon pääseminen jää jostain kiinni niin tosta kirjasta.. Mutta vielä on aikaa! ;)
3. On tullut onneksi tehtyä enemmän lenkkejä nyt viime aikoina. Musiikki soimaan ja järven rannalle juoksemaan, mikä olisikaan parempaa. Tai no olishan se ihana juosta meren rannalla - se toive toteutuu aika varmasti tänä kesänä. 4. Matkalla ensimmäiseen pääsykokeeseen. Mua ei jännittänyt yhtään mikä oli tosi ihme. Juttelin äidin kanssa automatkan ja kertailin vielä viimeisiä asioita. Tapasin samana päivänä poikaystäväni, kävin kahvilassa ja sovittamassa uusia Ray Ban aurinkolaseja. Ps. Voin suositella näitä: Puhdistamo MSM+C -juoma ja Puhdistamo suklaa proteiinijuoma.
5. Ihania kesäisiä meikkejä Lumenelta. 6. Matkalla lääkäriin ja päiväkahvi bussimatkalla. Toi Mulberryn huivi sopii niin täydellisesti kevääseen ja kesään, jos kesällä sattuu joinakin sateisina vähän viileämpinä iltoina tarvitsemaan huivia.
Haluaisin muuten tietää, että millä nimimerkillä teidät löytää instagramista? Alkaisin mielelläni seuraamaan kaikkia mun lukijoita :) Minä olen siellä @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

lottat
lottat,
moikka! täällä toinen jonka toiveissa on päästä kauppatieteitä lukemaan tänävuonna! tää on eka kommentti mut pakko sanoo et kuinka ihanaa on ollu seurata sun opiskeluja ja arjen pikku juttuja, on niin mukava tietää ettei oo tässä urakssa yksin! tosi hyvää kesää sulle ja odotetaa tuloksia (nimim. omaa synttäripäivää).. instassa löytyy: lottatoppari 😊)
Janika
Janika,
heippa! aloin just seuraamaan sua instagramissa, ihania kuvia sulla 😊 @janikasaresto
jjjanika.blogspot.fi
IP: 82.99.3.229