toivepostaus: kysy poikaystävältäni

Ihana lukijani Mona laittoi minulle tällaisen toiveen: "Olisiko mahdollista tehdä sellaiset postaukset jossa lukijat saavat kysyä kysymyksiä liittyen sinuun ja elämään yleensä, mutta kysymyksiin vastaisikin esim. poikaystäväsi ja äitisi? Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitan! Tarkennan vielä että kysymykset olisivat esim. “Mitä asioita arvostat Veerassa?” ja tällaisiin kysymyksiin vastaisi äitisi tai poikaystäväsi."

Huomenta kaikille! Alan nyt toteuttamaan teidän laittamia toivepostauksia parhaani mukaan joita kirjoititte tänne postaukseen. Ensimmäisen toiveen ehdinkin jo toteuttamaan kun näytin teille mistä laukuista haaveilen. Tällä kertaa vuorossa olisi toinen paljon toivottu postaus ja tällaisen samantyylisen toteutin myös viime syksynä. Eli Monan toiveen mukaan voitte nyt kysyä mitä tahansa minuun liittyvää poikaystävältäni ja hän sitten vastaa näihin teidän laittamiin kysymyksiin :)
Mukavaa kevätpäivää kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Oi kiitos, ilahdutit mun iltaa 😊 <3 Ja höpsistä, aina voi laittaa kommenttia, oon tosi otettu! :')
merenhelmi.indiedays.com
Iris O.
Iris O.,
Jos saisitte viettää yhden päivän, jolloin sinä päätät täysin, että mitä teette, Veeralta kyselemättä, mitä tekisitte? Tykkäisikö Veera tällaisesta päivästä?

Ja Veera, olet ihan hurjan kaunis! 😊
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229