Uudenlainen arki ja kuulumisia

Meillä on alkanut täällä ihan uudenlainen arki ja onkin pitänyt vähän kiirettä viime aikoina. Mä oon siis palannut hoitovapaalta takaisin töihin. Oon tehnyt nyt noin 3-4 päivää viikossa töitä, mutta en tiedä vielä minkä verran on sitten syksyllä, kun alkaa kurssit koululla. Tosin mulla ei oo ainakaan näillä näkymin kun pari maisterivaiheen kurssia syksylle tiedossa (jos en sitten innostu tekemään enemmän, mutta ei oo periaatteessa pakko tehdä enempää), joten ei paljoa! :) Mutta uusi arki on ollut mukavaa vaihtelua!

Nyt viime aikoina oon kuvannut ihan erityisen paljon. Tää aika vuodesta on tosi hyvää aikaa valokuvaamiselle. Ulkona on kaunis, pehmeä valo ja kuitenkin on vielä lämpöistä, joten on ns. helppo kuvata ulkona. Huomenna töiden jälkeen meenkin kuvaamaan kahta pientä lasta ja ensi viikolle on myös luvassa noin 1-vuotiaan kuvaukset. Odotan taas innolla syksyn valokuvauskursseja, joille oon ilmoittautunut!

Tänne kuuluu siis ihan hyvää. Karlan yöt ovat nyt menneet ihmeen hyvin ja nyt pari viime yötä hän on nukkunut ilman yhtään heräämistä! Se on meille tosi hyvin, koska kokonaisuudessaan Karla on nukkunut aika huonosti ensimmäisen vuoden. Huomaa heti miten itsekin jaksaa paremmin, kun saa nukkua yön putkeen.

Nyt siivoilen vielä pikaisesti ja laitan kaikki valmiiksi illan kuvausreissua varten. Tänään onkin ollut aurinkoinen ja yllättävän lämmin päivä! Ensi viikolle näyttää tällä hetkellä pelkkää vesisadetta, ainakin tänne Kuopioon... 

Palaillaan taas. :) ​​

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Ihanaa viikonloppua sinne kaunokainen <3
nouw.com/stepstoselflove
IP: 82.99.3.229