uutta hiuksille

Kävin viime perjantaina apteekissa ennen kuin suuntasin perheeni luokse viikonlopun viettoon. Kävin ostamassa kuivalle päänahalle tarkoitetun shampoon ja hoitoaineen Decubal merkiltä. Shampookassi kädessä kotiin saapuessani huomasin, että huoneeni pöydällä odottelikin minulle blogin kautta saapunut Cutrin paketti! Nyt on shampoota kerrakseen :) Suurkiitos ihanasta yllätyksestä, lähden innolla kokeilemaan myös Cutrin BIO+ Energen shampoota ja hoitoainetta, sekä virkistävää hiuspohjaan jätettävää seerumia.
Kuten olen täällä blogissa tainnutkin mainita niin minulla on ollut hyvin kuiva päänahka viime aikoina ja olen koittanut hoitaa sitä mm. savihoidon avulla, josta postaus odotteleekin luonnoksissa.. Tuntuu, että hiuksia on jälleen lähtenyt normaalia enemmän varmaan juuri näiden viime aikaisten hiuspohjan ongelmieni takia.
Niimpä olin tosi iloinen huomatassani, että Suomalainen Cutrin BIO+ on juuri hiuspohjan ongelmiin erikoistunut hiustenhoitosarja.
Sain kokeiltavaksi tämän Cutrin BIO+ Energen - hoitosarjan. Se on erityisesti naisten hiuksille ja hiuspohjalle kehitetty vahvistava hoitosarja, joka auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä ja antaa edellytyksiä uusien hiuksien kasvulle. Hoitosarja sisältää kuutta hiusten kasvun ja hyvinvoinnin kannalta tärkeää vitamiinia, kuten biotiinia. Cutrin BIO+ tuotteiden luvataan tarjoavan myös ratkaisun kaikkiin hiuspohjan häiriöihin.
Tämä tyttö lähtee innolla kokeilemaan näitä tuotteita, koska hiuspohjan hyvinvointi on kauniiden ja terveiden hiuksien edellytys :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Moikka Niina,

Tosi kiva kuulla, että tuote on toiminut sinulla ja uusia hiuksia on ilmestynyt! 😊 Voi että, mukavaa kyllä kokeilla miten minulla auttaa. Itseasiassa kookosöljyä oon käyttänyt moneen muuhun tarkoitukseen, mutta en ole tajunnut ollenkaan, että voisin kokeilla sitä myös päänahan hoitoon! Kiitos vinkistä <3 Ja ihanan keväistä viikkoa sinulle 😊
merenhelmi.indiedays.com
Sanna
Sanna,
Vastsusta vielä siihen että kauanko meni saada hiukset taas kuntoon. Eli itselläni pahin aika oli noin 3 vuotta sitten. Hiukset olivat ohuet eikä meinanneet kasvaa enään olkapäitä pidemmäksi kun ne kerran leikkautin. Silloin aloin käyttämään kasvattavaa shamppoota ja muita hivenaineita kuten juurikin sinkkiä ja biotiinia. Shamppoo kuitenkin kuivatti kun sitä päähäni jatkuvasti tungin ja silloin aloin käyttään sitten decupal ttuotteita. Käytin niitä yleensä kuureittain kumpaakin eli ensin pullo bio+ tuotteita ja perään sitten pullo decupal tuotteita. Selviä tuloksia alkoi näkyä noin muutaman kk päästä siihen että hiukset alkoivat vahvistua mutta kuiva päänahka parani aivan parissa viikossa kokonaan, ja sehä onkin niin että terveet hiukset kasvavat terveestä päänahasta. Siitä asti olen kasvatellut ja käsitellyt hellästi hiuksia ja nyt on jälleen pitkät ja paksut hiukset! Tottakai päänahkakin kuivuu edelleen varsinkin talvella kun käyttää pipoja yms mutta huomasin että stressin helpotettua alkoi pääkin voimaan paremmin 😊!
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229