Yhdessä olemme enemmän

Täällä sitä ollaan! Kirjastolla lukemassa kauppatieteitä yhdessä poikaystäväni kanssa. Opiskelut alkoivat tosiaan viime viikolla ja tämä alku on lähtenyt mielestäni ihan hienosti käyntiin. Luennot ovat yllättävän mielenkiintoisia ja on oikeesti mukavaa istua illat kirjastolla, hörppiä herkkullista teetä ja syventyä oikein ajatuksella asioihin, jotka kiinnostavat. Vaikka en olekaan kovin kärsivällinen tyttö, uskon vahvasti siihen, että tämä opiskeluvuosi tulee menemään todella hyvin ja saan ylläpidettyä motivaation opiskeltaviin asioihin.

Kuvia kirjastolta...
Rehellisesti sanottuna tämä kauppatieteiden opiskelu ei varmasti sujuisi niin hyvin ilman Ollin tukea ja tsemppausta... Tottakai teen itse parhaani ja panostan lukemiseen, mutta jotenkin tuntuu niin helpottavalta kun kaiken saa jakaa toisen ihmisen kanssa ja opiskella yhdessä. Molemmilla meillä kun on yhteinen päämäärä: kauppakorkeaan pääseminen! Olen muutenkin sellainen stressaaja, että yksin saattaisin kokea tämän kaiken ennemminkin mahdottomalta ja opiskelupaikan saamisen aika kaukaiselta haaveelta.. :D Kun opiskelemme yhdessä minusta tuntuu, että osaan ja pärjään paremmin, enkä stressaa niin paljon. Uskon myös, että toisia tukemalle, tsemppaamalla ja motivoimalla tulemme tekemään yhteisen haaveemme todeksi!
Nyt takaisin kirjojen pariin :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ida
ida,
Hei, löysin juuri blogiisi ja jäin näin alkuun miettimään, että oletko jo yliopistossa vai siis vasta hakemassa lukemaan kauppatieteitä?:) itse kahtena viime vuonna olen hakenut kauppikseen ja molemmilla kerroilla jäin harmittavasti parin pisteen päähän unelmieni koulupaikasta. Otin asian molemmilla kerroilla todella rankasti ja taisin pari kuukautta olla aivan omissa maailmoissani ja purskahtaa itkuun millä hetkellä hyvänsä. Tiesin kuitenkin tehneeni hommia mielettömän paljon, omasta mielestäni enemmän kuin niin monet muut. Mutta ensi vuonna uudestaan ja sisään aion mennä, sen verran on viime kerroista oppia ja kokemusta takana. Ehkä en enää yhtä pettymystä kestäisikään. Kaikkea tsemppiä sulle myös ja ihanaa syksyä!:)
merenhelmi
merenhelmi,
Heippa hei! 😊

Pahoittelut kun vastaan hiukan viiveellä kommenttiisi, mutta kiitos tosi paljon siitä, että tulit jättämään minulle viestin <3

Tuli melkein kyyneleet silmiin kun luin kommenttisi, koska uskon, että sinua harmitti varmasti tosi paljon. Varsinkin kun olet tehnyt paljon töitä koulupaikan saamisen eteen. Mutta usko pois, että varmasti tulet pääsemään kouluun ensi vuonna <3 Ihan hurjasti tsemppiä sinulle ja muista, että vielä koittaa se päivä kun ovet kouluun avautuvat usko pois!! 😊 Oletko ajatellut väylän kautta hakemista? Itä-Suomen yliopistoon ei tarvitse niin paljon tehdä avoimen kursseja valmiiksi, että pääsee sinne hakemaan väylän kautta. 😊 Hyvä vaihtoehto sekin:)

Tällä hetkellä käyn poikaystäväni kanssa vuoden kestävää kauppakorkeaan tähtäävää valmennusta Alkio-opistolla. 😊 Emme ole vielä itse koulussa. 😊 Haemme sitten ensi keväänä. Mutta taidan hakea varmaan myös ammattikorkean puolelle, ekana tähtään kuitenkin kauppakorkeaan. Suoritamme tämän syksyn aikana kauppakorken perusopinnot avoimen yliopiston kusseina. 😊

Vielä sylin täydeltä tsemppiä sinulle ja kiva kun kommentoit<3 Parasta syksyä sinulle <3 😊

- Veera 😊
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229