Yksinkertainen on tyylikästä

Tämä väsynyt, mutta onnellinen Helsingissä lomaileva tyttönen kirjoittelee näiden päivien kuulumisia mahdollisimman pian. Ja varoitan jo nyt: täällä on sattunut ja tapahtanut..
Sitä ennen kuitenkin pieni vilkaisu viime viikonlopun asuun jonka kokosin ainoastaan mustan ja harmaan ympärille. Mielestäni kokonaisuus on oikein onnistunut, mitä mieltä te olette? Kuvassa vilahtavat nilkkurit ovat muuten huippulöytö, Flexx merkkiset kengät ovat kestäneet todella hyvänä pitkän aikaa käytössä ja ovat aivan mahtavat jalassa!
Nilkkurit Flexx
Housut Dr. Denim
Paita Dolce & Gabbana
Laukku Louis Vuitton Alma
Kello Guess

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Hei ja kiitos sinulle kommentistasi <3 Pahoittelut, että vastaan hiukan viiveellä! :/
Minulla on aika lyhyt selkä ja tosiaan sekin saattaa vaikuttaa, että otimme kuvat alaviistosta, jolloin kuvakulmakin saa jalat näyttämään pidemmiltä. Ymmärrän kuitenkin pointtisi ja olen tosi iloinen, että tulit jakamaan mielipiteesi. 😊 Minulla on suhteessa aika pitkät jalassa, mutta olen niistä tosi ylpeä, tykkään pitkistä jaloista. 😊 Mutta jep, monet ovat kirjoittaneet, että Dr. Denim housut eivät ole kovin hyvänlaatuisia :/ Muuten ovat kyllä niin ihanan tuntuiset jalassa. Ja tottakai voi antaa palautetta ja kirjoittaa oman mielipiteen!! 😊 On tosi kiva, että tulette kirjoittamaan myös tällaisia kommentteja<3 Olet itse ihana!:)

Oikein mahtavaa syksyä sinulle ja mukavaa, että jätit kommentin minulle, haleja! ♥
Kata
Kata,
Kirjotan nyt tähän kun vikaan ei voinu, niin en kovin usein käy facebookissa niin en välttämättä huomaisi viestejä, mutta onko sulla whatsapp, mulla kännykässä taitaa vielä näkyä sun numero nii sillä olis helppo ainaki olla yhteydessä. 😊
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229